Jdi na obsah Jdi na menu

Chrámy snů

17. 6. 2007

Egyptští a babylonští kněží používali k objasnění symboliku snů složitý systém šifer, faraoni dokonce nechávali stavět chrámy, v nichž pak modlitbami vyzývali bohy, aby jim snesli blahodárné sny. Sny totiž mohou být předzvěstí události, které se stanou. Mnoho zakódovaných zvěstí mají v sobě i sny o barvách a číslech. Není bez zajímavosti se s nimi seznámit.

Obrazek

1 – Počátek něčeho

2 – Nejistota

3 – Zpráva, zvěst

4 – Realizace, uskutečnění

5 – Inspirace, přijde vnuknutí

6 – Opozice, odpor, nesouhlas

7 – Vítězství, výhra

8 – Spravedlnost, zadostiučinění

9 – Moudrost, prozíravost

10 - Úspěch, zdar

 

Základ těchto čísel se potom kombinuje, např. číslo 17 se skládá z počátku něčeho, nějakého problému a vítězství, výhry, čili je tady předpoklad, že vše dobře dopadne. Číslo 69 zase varuje ( 6=opozice, odpor, nesouhlas  9= moudrost, prozíravost), že ve sporu bude dobré používat rozum a lze očekávat problémy s druhou stranou. V každém případě je nutné používat při rozboru snů vlastní intuici a kombinovat číslo s ještě dalšími událostmi, které se staly ve snu.

Např. pokud ve snu běžíme vyhnou se nám problémy, létáme – li, lehce zdoláme překážky atd. Zapamatujeme si také barvy, které nás ve snu provázely či upoutaly, protože i ty mohou dokreslit pravděpodobnost události, které se mají stát.

 

Černá – Rezignace, odevzdanost

Červená – Činorodost, odevzdanost

Zelená – Doufání, očekávání

Modrá – Duševní pohoda, duchovní změna

Žlutá – Pochopení, intuice

Bílá – Dokonalost, úplnost

 

A opět ,můžeme kombinovat. Vidíme-li ve snu růžovou, potom více, že se skládá z bíle a červené barvy, což dohromady představuje dokonalost a činorodost, což by logicky mělo vyústit ve velký úspěch. Nebo, zaznamenali-li jsme hnědou, potom věštíme z červené a zelené, které při smíchání dávají tuto barvu. V tomto případě je velká naděje, že poctivá, aktivní práce splní Vaše očekávání. Fialovou barvu tvoří červená – aktivita a modrá – duševní změna, je tedy nač se těšit.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář