Jdi na obsah Jdi na menu

Oči nic neskrývají

2. 1. 2007

Obrazek

Jak se dá vysvětlit neuvěřitelný fenomén lásky na první pohled? Docela jednoduše. Oči prostě nic neskrývají! Oči, jak je známe, jsou zrcadlem duše, oknem do nitra osobnosti. Prozrazuji jestli jsme veselí, či smutní, zda-li nás to či ono zajímá, nebo ne. Ale tvar i barva oči dokáží o člověku hodně napovědět. Psychologové říkají, že velké kulaté oči mají šťastní lidé, malé oči patří bázlivým povahám. Pokud jsou oči posazené daleko od sebe, prozrazují zdrženlivost, oči blízko sebe naznačují vypočítavost. Šikmé oči znamenají hrdost, až pýchu, hluboké oční jamky říkají: "Raději se mě nedotýkej..."

ObrazekCo značí barvy očí? Modrooké ráda poulí - svá hluboká průzračná jezera, vypadají naivně, ale pozor! Modré oči vypadají důvěryhodně, a proto - nevěřme jim tolik! Hnědé oči prý bývají v lásce věrné. Hnědoocí milují "hru s ohněm" a kdo si je chytí a připoutá, nepochodí zle. Zamilovaná hnědoočka je jemná jako hedvábí, věrná. Hnědooké ženy jednoduše nikoho nezklamou, a to po žádné stránce! Zelené oči vypadají velice chladně a jde z nich strach. Netřeba se však ničeho obávat ! Zelenooké ženy jsou sice trochu zdrženlivé a dosti tajuplné, dovedou být skvělými společnicemi. Šedé oči vypadají nezajimavě, většinou jsou velice temperamentní.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Modroočko - No to snad ne!

5. 8. 2010 20:09

Co máte proti modrým očím? Všechny ostatní vychvalujete, jen my jsme naivní a nemá se nám věřit :-) tomu se říká spravedlnost?