Jdi na obsah Jdi na menu

Padlí andělé

7. 9. 2006

Padlí andělé : židovské legendy mluví o andělech bouřících se proti svému pánovi, který se rozhodl stvořit člověka. Ten může získat vládu nad celou Zemí a navíc má ještě schopnost se rozmnožovat. Andělé tuto schopnost rozmnožovat se, nemají. Samael, největší z nich, vzal tedy své anděly a odchází s nimi na Zem. Tak dochází k setkání Samaela s Evou a k jejímu oplodnění. "Podívala se na něj a uviděla, že jeho tvář není podobná pozemské, ale nebeské." Po tomto příběhu, který se skončil vyhnaním z ráje, vzniky dva rody: Kaina a Ábela. Potomci Kaina neuznávali morální zákony a žili jak s lidmi, tak se zvířaty. Jejich nevázanost a smyslnost jsou popsány v příběhu Sodomy a Gomory, měst zničených bohy. Bible mluví i o padlých andělech, kteří žili s "lidskými dcerami", a plodem tohoto spojení byli giganti.. Židovské legendy dokonce uvádějí i jejich jména - byli to Emiti, což znamená znetvoření, Rafaimi - oslabující, Awwimi - ničitelé, Nefilim - kazící.

Obrazek

V posvátných textech takřka celého světa čteme o potopě, kterou "nejvyšší" seslal na tyto omyly přírody, aby je zničil a začal vše znovu. Obrazy lidských hybridů je možné vidět například v pařižském Louvru, káhirském muzeu, v muzeích v Klakatě, Řecku, New Yorku. Mnoho těchto neobvyklých bytostí  se tam představuje jako monstra přikovaná v okovech nebo hlídaná strážemi.

ObrazekNení to tak dlouho co vědci zjistili, že v lidské krvi se objevila nová složka, činitel Rh, který nám znemožňuje plodit potomky se zvířaty. Dá se tedy předpokládat, že kdysi docházelo k sodomii, jejichž výsledkem byli hybridi schopni se dále rozmnožovat. Je možné i to, že kdysi dávno bylo takových bytostí mnoho, ale nakonec vyhynuly, následkem objevení  se činitele Rh, kvůli kterému ustal příliv "čerstvé krve". Navíc lidé cítili  k těmto bytostem odpor a s výjmečnou vytrvalostí je lovili. Jisté je jen jedno - že byl kdysi v tom všem pořádný zmatek. A ten máme i my, najednou i vlastním přičiněním.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Edward Sterner - Celý Příběh Světa

19. 1. 2009 17:43

http://www.exxephoto.estranky.cz/clanky/krestanske-okenko/story-of-all-stories

Zde je podrobně popsán celý příběh, jak to s anděly bylo. Z ověřeného zdroje.
EXXE
exxe@atlas.cz

Míla - dík

10. 11. 2008 16:53

Díky za ten článek. Je fakt, že člověk se nemůže křížit se zvířetem, ale proč, to jsem nevěděla. Na jednu stranu by šlo i říci, že Bůh - mimozemšťan, stvořitel, když viděl, co se děje, ten Rh přimísil, coo?

Jajka.B - Odpověď

11. 5. 2007 21:05

Milá Blanko, co je lidská fantazie? Každý ji vnímá jinak. lze ji označit za celkový výmysl nebo za částečnou pravdu a výmysl, ale také můžeme říci, že jde o nějaký určitý sen. Ale toto není žádná z verzí fantazie. Je to skutečnost a na tyto stránky dávám jen pravdu, protože ve světě je lží již dost. Tak je potřeba, aby pravda vyšla najevo. Pokud mohu říci: "indicie" jsou všude, ale jsou schovány a je potřeba otevřít jen své srdce, aby jsme našly skutečná slova. Už jen na Tobě nechám, zda chceš slyšet a číst pravdu. Pojmi to tak jak to cítíš. S pozdravením a přáním jen pozitivních dní. Jajka.B

Blanka (e-mail: maninilla@seznam.cz) - Andělé

11. 5. 2007 20:07

Smím se zeptat, kde jsi to našla? Nebo je to pouze Tvá fantazie?