Jdi na obsah Jdi na menu

Život po životě, Déja vú, Právě já, Vesmírný věk

23. 3. 2007

ŽIVOT PO ŽIVOTĚ

Jedním z nejrozšířenějších názorů je, že jsme prošli nejvíce pěti až deseti minulými životy. Je to veliký omyl, protože jich mohou být stovky i tisíce, a to nejen těch, které prožíváme zde na planetě zemi, ale i těch, kterými jsme prošli na jiných planetách, mnohem dříve, než jsme se začali reinkarnovat na naši planetu.

Člověk je totiž zcela svobodný nejen zde, ve svém vtělení, ale ještě více prožívá svou svobodnou vůli po smrti, kdy si může vybrat v určitém stadiu vývoje, na jakou planetu se příště narodí. Jednoduše se dá říci, že jak myslíme, takoví jsme a takový je náš život. A my sami se rozhodujeme před dalším vtělením, jestli nejsme zde na Zemi karmicky zatíženi a nepřejeme se vrátit zpět, jestli si vybereme vyspělejší civilizaci, kde se chceme realizovat, nebo se vrátíme zpět a začneme s vývojem od začátku, kdesi na planetě, která právě vzniká.

 

DÉJA VÚ

Minulé životy jsou totiž uloženy v našem podvědomí a začnou působit na naši mysl až tehdy, když jsou něčím nebo někým probuzeny. Jakmile se projeví déja vú, začne se promítat do našeho života karma, které se probouzení týkalo. Může to být v negativním, ale i v pozitivním smyslu, což znamená, že nám může ubližovat, ale i naopak nesmírně pomoci. Pokud se někdo v takové situaci rozhodne pro regresní hypnózu, objeví se mu vždy první minulé životy, které byly tímto déja vú probuzeny, a přehrávají se v tomto životě. Správným odblokováním dávno přijatých myšlenkových vzorů se zbavíme hříchů minulosti.

 Jedním z dalších chybných názorů na minulé životy je, že jsme někomu ublížili a teď se nám to vrací. Pravdou je, že pokud jsme někomu ublížili tak jedině sami sobě a děláme to stále, nemáme šanci si očistit svou karmu, dokud si nepřestaneme ubližovat, a to jakoukoliv formou, a nezačneme si dávat do pořádku vlastní život. Jeden z nejdůležitějších duchovních zákonu zní: Miluj své tělo, duši i ducha. Každé neuposlechnutí tohoto zákona se nám vrací právě v karmických zátěžích, které si odnášíme do další a další karmy, dokud danou situaci nezvládneme a nezačneme se mít rádi, věřit si a bránit si svoji lásku před negativitou světa. Ve skutečnosti si přinášíme z minulých karem své myšlenky, ale i myšlenky přijaté jinou formou než-li vlastním prožitkem, přesvědčení, názory a pocity, které se nám najednou za konkrétní určité situace začnou vynořovat z našeho podvědomí, a situace z minulé karmy se začínají objevovat znovu na základě těchto myšlenkových vzorů.

PRÁVĚ "JÁ"

Jestliže se své minulosti nepostavíme čelem a nepodíváme se ji do očí, bude nám stále ubližovat, a to nejen zde, v tomto životě, ale přinášíme si je i do karem budoucích. Pokud jsme něco nezvládli, objevuje se stejná situace v „bledě modrém“ v další karmě znovu a znovu, dokud nepříjdeme na to, že je to naše chyba, a nenapravíme to.

 

VESMÍRNÝ VĚK

Naše civilizace je stále ještě v plenkách a my máme před sebou stále ještě mnoho práce, obzvláště nyní, když místo zdůrazňování duchovních aspektů jako je láska, víra, svoboda a odpuštění, si někteří lidé vymáhají materiální a realistické přístupy k životu, což je cesta do hlubin propasti, ve které jsme již jednou byli a které se říká středověk, a ne cesta vpřed do nového vesmírného věku.

Obrazek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Jajka.B - Odesláno

1. 4. 2007 18:52

Ahojky Christino, mejlík jsem již zaslala. S pozdravem Jajka.B

Christina - Ahooj

29. 3. 2007 20:48

Ahoj, poslal mi kontakt na tebe muj Tata - Jokanaan :).
Potrebovala bych se te zeptat na neco okolo webu. Tatka rikal ze mi poradis. POtrebovala bych si nahrat na stranky pisnicku/melodii mam stranky na estrankach jako ty a mam ten web zadarmo, takze ne placeny rezim. Poradila bys mi? Dekujiii ti mooocinky predem. Kdyztak mi pisni na muj mailik christinas@volny.cz jo a jinak me webky jsou www.pomoc-psum.estranky.cz
Papa CHristinka